Bezpieczeństwo żywności
Skrabka-Błotnicka, Teresa (1933- ).
Rok wydania: 2008.
Toksykologia żywności
Autor
Skrabka-Błotnicka, Teresa (1933- ).
Tytuł
Bezpieczeństwo żywności
ISBN
978-83-7011-903-4
Miejsce wydania
Wrocław :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
Rok wydania
2008.
Objętość
138, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Toksykologia żywności
020
%a 9788370119034
100
%a Skrabka-Błotnicka, Teresa
%d (1933- ).
245
%a Bezpieczeństwo żywności /
260
%a Wrocław :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
%c 2008.
300
%a 138, [1] s. :
%c 24 cm.
650
%a Toksykologia żywności
920
%a 978-83-7011-903-4